In 'We zien ons' volgen we de inwoners van Lindenheuvel, een wijk in Geleen waar behalve de mijn, ook de kerk en het traditionele verenigingsleven dreigen te verdwijnen. Met als sociaal middelpunt kastelein Daisy, die in haar café de rol van de biecht overneemt van de kerk.

'We zien ons' valt in de prijzen

12 januari 2020, Limburg Film Festival
De serie 'We zien ons' is tijdens het Limburgs Film Festival uitgeroepen tot de 'Lievelingsfilm'.
Lees verder

'We zien ons' veelvuldig in de media besproken

17 december, NRC: Dit zijn de beste games, strips en tv-series van 2019
De beste series op TV volgens Arjen Fortuin.
Lees verder

23 september, Tijd voor Max:  Kim Schmitz, de Geleense wethouder voor armoede en eenzaamheid is te gast bij Tijd voor MAX om over de serie te praten.
Kijk hier het fragment vanaf 7'24"

De Geleense wethouder Kim Schmitz is te gast bij 'Tijd voor MAX'

19 september, De Volkskrant: DWDD verkent de grenzen van de grap. In de Geleense wijk Lindenheuvel valt wat minder te lachen
"Deborah van Dam schetst een scherp beeld van de Geleense wijk Lindenheuvel, door een mozaïek van portretten van zijn inwoners te maken. Schitterende serie, ondanks een wat pathetische voice-over." Door Frank Heinen.
Lees verder

3 september, De Limburger.nl: Lindenheuvel als lichtend voorbeeld
"Al die influencers zijn pannenkoeken. Ze geven jongeren het idee dat je eenzaamheid kunt verdrijven met dure dingen, Maar zo werkt het dus niet hè." Alyza Breidenbach neemt geen blad voor de mond. Door Roland Colée.
Lees verder

28 augustus, NRC Handelsblad: Bescherm Human tegen Hilversumse bovenbaasjes
"Terwijl het NPO-bestuur zich verheugt op schaatsende BN’ers, zond Omroep Human een schitterende documentaire over eenzaamheid uit. Om negen uur, een bedreigd tijdslot voor dit soort programma’s." Door Arjan Fortuin. 
Lees verder

28 augustus, Groene Amsterdammer: Eenzaamheid in Lindenheuvel
"Human opent zijn nieuwe documentaire seizoen met de zesdelige reeks We zien ons. De serie gaat vooral over degenen die zich inzetten voor de sociale cohesie in Nederland. Daarom belangrijke televisie." Door Walter van der Kooi.
Lees verder.

27 augustus, De Volkskrant: Prima hoor, Lingo en Man bijt hond, maar we zappen ook naar 'We zien ons'
"Wie zijn gewone mens iets gewoner wil, kon dinsdagavond naar Human zappen voor de mooie nieuwe docuserie 'We zien ons'." Door Emma Curvers.
Lees verder 

24 augustus, L1mburg Centraal:  Eenzaamheid centraal in de Geleense wijk Lindenheuvel
"Verbonden, maar ook heel eenzaam. 1 op de 5 inwoners van de Geleense wijk Lindenheuvel voelt zich alleen. Het burengevoel wordt minder en ook verdwijnen steeds meer voorzieningen. Vanaf dinsdag staat de wijk zes weken lang centraal in een serie van Human op NPO 2."
Lees verder

Meer We Zien Ons