Hoe je in het leven staat bepaal je zelf. Maar hoe vind je je weg in een wereld die bol staat van onwrikbare meningen en scherpe tegenstellingen? HUMAN laat zien dat er altijd ruimte is voor verschillende perspectieven. Ruimte voor nuance. En, niet onbelangrijk, ruimte voor twijfel.

Verwacht van ons geen pasklare antwoorden. We bieden je liever een gezonde dosis blikverruiming. Ruimte voor ruimdenkers. Een mening? Die vorm je zelf. Onderzoek, twijfel, kijk, luister. Daar word je beter van. En met jou de wereld. Die wordt menselijk als mensen vragen stellen en verantwoordelijkheid nemen.

Meer dan een omroep
Behalve op tv, radio en online zijn we actief in het onderwijs en bij jou in de buurt met debatprogramma’s en evenementen. Altijd vanuit dezelfde wens: actuele thema’s agenderen en een beweging op gang brengen die uitmondt in positieve verandering. Ambitieus? Absoluut. Mogelijk? Jazeker. Samen met jou.

Samen brengen we meer teweeg
We willen zo veel mogelijk impact creëren rond maatschappelijke kwesties, levensvragen of filosofische vraagstukken die in onze programma’s aan de orde komen. Dit is mogelijk met geld uit onze verenigingskas, waaraan vrienden van HUMAN bijdragen. Met elkaar krijgen we meer gedaan.

Steun HUMAN, steun ruimdenkers
Sluit je aan bij de omroep waar ruimte is voor twijfel en wederhoor. Hoe meer vrienden, hoe meer ruimte voor ruimdenkers op tv, radio en online, in het onderwijs én bij jou in de buurt. Doe je mee?

Vermenigvuldig je vriendschap
We willen samen met zo veel mogelijk vrienden ons geluid versterken. Hebben jouw vrienden ook oren naar HUMAN? Vermenigvuldig je vriendschap en stuur je vrienden door naar: human.nl/wordvriend