Hoe meer vrienden. Hoe meer zuurstof voor ruimdenkers.

Stop polarisatie!

In een wereld die bol staat van botsende tegenstellingen laat Human zien dat er altijd verschillende perspectieven zijn. Een mening? Die vorm je zelf.
Human wil actuele thema’s blijven agenderen en een beweging op gang brengen die uitmondt in positieve verandering; mens en wereld vooruithelpen met een gezonde dosis blikverruiming. Ambitieus? Absoluut. Mogelijk? Jazeker. Met 15.000 vrienden erbij is Human voorlopig veilig. Doe mee, word vriend!

Weet je niet zeker of je al vriend bent?

Meer dan een omroep

Behalve op tv, radio en online is Human actief in het onderwijs en bij jou in de buurt met debatprogramma’s en evenementen. Altijd vanuit dezelfde wens: impact creëren rond actuele thema’s. Ambitieus? Absoluut. Mogelijk? Jazeker. Samen met jou.

Eind dit jaar vindt de ledentelling plaats. Dan moet Human, nu nog aspirant-omroep, minimaal 50.000 leden hebben voor definitieve plek in het omroepbestel. Qua aantal balanceren we rond deze grens. Dat is een kwetsbare positie. Met 15.000 vrienden erbij zitten we boven de marge en hebben we extra vet op de botten.

Als vriend

  • versterk je het geluid van Human.
  • maak je bijeenkomsten mogelijk in het hele land, zoals onderwijs- en debatprogramma’s.
  • ben je welkom bij onze televisieopnames, zoals van Het filosofisch kwintet.
  • ontvang je korting op toegang tot exclusieve voorvertoningen en evenementen zoals het Brainwash Festival.
  • investeer je in programma's van Human zoals Brainwash en Schuldig.

Op de Human vriendenpagina vind je een overzicht van alle actuele voordelen voor vrienden.