De zesdelige serie Bezorgd geeft de mensen achter onze bestelling een gezicht. Wie zijn deze mensen en onder welke omstandigheden werken ze?

Bezorgd besproken in de media

De Publieke Tribune

6 augustus - Toekomst van de Pakketbezorger
In deze aflevering van De Publieke Tribune spreekt Coen Verbraak met pakketbezorgers, onderaannemers en fietskoeriers, over de mooie kanten van hun werk, over de lusten én lasten van onze bezorgeconomie en over de waardering van onze bezorgers.
Luister de aflevering→

Bezorgd

Renze

21 juli - Docu Bezorgd volgt postbezorgers: 'Je kan de hele dag niet plassen'
Van kleding tot boodschappen: met een druk op de knop kunnen we tegenwoordig alles bestellen en thuis laten bezorgen. Heel handig natuurlijk, maar hoe is dit voor de mensen die als bezorger werken? Voormalig bezorger Joy heeft het antwoord in de talkshow Renze. 'Je kan de hele dag niet plassen. (...) Supermarkten laten je niet binnen, of je moet betalen.'
Kijk fragment→

Joy te gast bij Renze

Linda.nl

22 juli - Pakketbezorger Guillermo (24) gaat gebukt onder slechte werkomstandigheden: 'Weet niet eens welke dag het vandaag is'
Ook al staat er ‘Gratis Bezorgd’ onderaan je bestelling; er wordt altijd een grote prijs voor betaald, vinden pakketbezorgers Joy Siem en Guillermo Ahmad. 
Lees verder→

Guillermo

Het Parool

18 juli - De fietsende Fruittella’s van de bezorgeconomie
Door Han Lips

Lees verder →

Mandeep

de Volkskrant

27 juni - De verhalen van pakketbezorgers zijn niet nieuw, maar kennelijk heeft nog niet iedereen ze gehoord
Door Yasmina Aboutaleb

Lees verder →

Bram

De Nieuws BV

23 juni - De wereld achter de bezorgdiensten

Luister fragment→

Joy te gast bij De Nieuws BV