Wij nodigen onze vrienden van harte uit voor een extra ledenvergadering. De vergadering zal voor het eerst in de geschiedenis van Human online plaatsvinden.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 16 januari 2021 bij de online Algemene Ledenvergadering (ALV) van Human. Deze staat geheel in het teken van de toekomst van Human. Vanaf 11:00 uur praten en stemmen we over het nieuwe meerjarenbeleidsplan en de erkenningsaanvraag. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Te zijner tijd ontvangt u een link waarmee u vanuit uw eigen huis deel kunt nemen. Helemaal coronaproof. Doet u mee?

De ALV van 26 september jl.

Meld u aan

U kunt zich hier aanmelden. De vergadering vindt online plaats via Zoom. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u de stukken en uitleg over hoe het precies in zijn werk gaat. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Human Ledenservice via mail ledenservice@human.nl of telefonisch 088 20 58 058.

Peiling

Wat is volgens u de toegevoegde waarde van Human? Geef alvast uw mening over de koers die wij in de komende jaren moeten varen. Doe mee aan onze peiling. Uw antwoorden helpen ons bij het formuleren van ons toekomstbeleid. Bij voorbaat veel dank.

Documenten

Verslag ALV 26 september 2020

Binnenkort te downloaden:
Handleiding vergaderen via Zoom
Meerjarenbeleidsplan en de erkenningsaanvraag

Agenda

Nog niet beschikbaar.