Maar weinig dieren in Nederland worden zo verafschuwd en aan de andere kant zo idolaat aanbeden als de wolf. Argos Medialogica onderzocht de beeldvorming rond de wolf. Heb je naar aanleiding van de aflevering over de wolf vragen over wild en natuur in Nederland? Boswachter Arjan Postma beantwoordt binnenkort jullie vragen in de vierde aflevering van Durf te vragen.

Arjan Postma werkte jaren als boswachter voor Landschap Noord-Holland. Daarnaast werd hij bekend op als televisiepersoonlijkheid in De Natuur draait door, een rubriek in De Wereld draait door, bij De Slimste Mens en met de RTL-natuurquiz Het zijn net Mensen. In zijn Brainwash Talk vertelde hij over wat je van mieren kan leren.

In Durf te vragen beantwoorden grote denkers vragen van jullie, onze lezers, kijkers en volgers. Heb jij een vraag aan Arjan over natuurbeleid, wild in Nederland of over gekke mieren? Stel 'm hier! 

De leukste vragen kiezen we uit en leggen we voor aan Arjan Postma. Je ziet de video met zijn antwoorden verschijnen in de week van 24 januari op deze pagina.