HUMAN Hub: Naakt!

Deze HUMAN Hub gaat helaas niet door vanwege de huidige corona-maatregelen

07 dec.
Datum
7 december 2021
Tijd
20:00 - 21:30
Locatie
Utrecht, Bibliotheek Neude | Theater

Deze HUMAN Hub vervalt vanwege de maatregelen rondom corona

In Naakt! onderzochten Linda de Munck en Arda Kaya hoe het ruim een halve eeuw na de seksuele revolutie gesteld is met de seksualiteit én schaamte van Nederlandse jongeren. Worden jongeren preutser? Wat is de invloed van social media en andere culturen op het vrijelijk tonen van onze seksualiteit? Of verplaatst onze seksuele vrijheid, van de straat naar online?

Linda spreekt zich al jaren openlijk uit over seksualiteit, Arda staat daar net wat anders in. Hoewel hij zichzelf niet preuts vindt, merkt hij ook wel dat ‘zich letterlijk blootgeven’ een drempel opwerpt. De verschillende opvattingen van Linda en Arda zorgen voor pikante gespreksstof.

In de HUMAN Hub kijken we terug naar Youtube-fragmenten uit hun onderzoek en praten we verder over dit thema met gasten en publiek.

Inclusief nagesprek.

Kosten: € 5 vriend HUMAN | € 10 niet-vriend HUMAN

Kaarten te koop via de Bibliotheek Utrecht

HUMAN Hub - Agenda

Geen items gevonden.

De Utrechtse Bibliotheek Neude en HUMAN organiseren maandelijks een interactief programma naar aanleiding van een televisie- radio- of online programma van HUMAN. Ontmoet de programmamakers van HUMAN en ga in gesprek over urgente maatschappelijke thema’s die HUMAN met zijn programma’s agendeert.