Mag Het Licht Aan is een lumineuze reis door het hoofd van Hedy d’Ancona. Dit jaar wordt het een wervelende zoektocht vol met activisme, kunst, muziek, filosofie, politiek, het verleden en de toekomst. Zien we je 19 september in Muziekgebouw of bij de livestream?

In een middagprogramma van honderd minuten ontvangt Hedy d’Ancona de Van Praagprijs, overhandigt zij de inspiratieprijs (aan wie blijft nog even een verrassing!), én neemt ze ons mee op reis door ‘het land waar we willen wonen’ met een door haar samengesteld programma. Een wervelende zoektocht naar menselijkheid, samenleven, humanisme, en activisme middels kunst, filosofie, muziek, theater, politiek en wat er allemaal kan als we de verbeelding de macht geven.

Er zijn kaartjes beschikbaar voor in de zaal (uitverkocht) en voor de livestream. Meer informatie vind je op de website van Mag Het Licht Aan.

Maak kans op vrijkaartjes

Onder vrienden van HUMAN verloten we tien kaartjes voor de livestream van het festival en zes kaartjes voor in de zaal. Reageer vóór 3 september om kans te maken. Deze actie is afgelopen.

Nog geen vriend van HUMAN? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Check het hier.

Met onder meer Manoushka Zeegelaar Breeveld, Maxim Februari, Ramsey Nasr, ISH Dance Collective, Wieteke van Zeil, Floor Milikowski, Esther Apituley, Xander Vrienten, Hans Dagelet en Lineke Rijxman, Marcel Musters & Joan Nederlof van Mugmetdegoudentand.

Maxim Februari