Ontmoet de programmamakers van HUMAN en ga in gesprek over urgente maatschappelijke thema’s die HUMAN met zijn programma’s agendeert.

De Utrechtse Bibliotheek Neude en HUMAN organiseren iedere eerste dinsdagavond van de maand een interactief programma naar aanleiding van een televisie- radio- of online programma van HUMAN.

Kaartjes kosten 10 euro per stuk, maar vrienden van HUMAN en leden van de Bibliotheek betalen slechts 5 euro. Door de maatregelen van de Rijksoverheid om het coronavirus te bestrijden, is momenteel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

HUMAN Hub: Warming Up

Helaas is deze HUMAN Hub geannuleerd

Derde editie HUMAN Hub in teken van klimaat
Sinds twee jaar zendt HUMAN een groot klimaatprogramma uit op NPO 1. Met dit jaar De Grote Klimaatkwis met o.a. wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère. Tijdens de derde HUMAN Hub op dinsdagavond 5 januari kijken we graag met je verder. Programmamaker en presentator Bahram Sadeghi (van 1000 Dagen plastic) en directrice van de Tolhuistuin en initiatiefnemer van We Are Warming Up Matthea de Jong dagen je uit om zelf in actie te komen tegen klimaatverandering. Aan de hand van filmpjes van We Are Warming Up gaan we met jou in gesprek over wat je zelf kunt doen.

Programma-informatie en kaartverkoop
In verband met de maatregelen van de Rijksoverheid om het coronavirus te bestrijden is deze HUMAN Hub van 5 januari geannuleerd.

Campagnebeeld Warming Up