Meer dan veertig procent van de Nederlanders voelt zich eenzaam. Het steeds aanpassen aan een nieuwe realiteit en elkaar alleen op afstand mogen ontmoeten, maakt dat alleen maar erger. Hoog tijd om dieper in dit thema te duiken tijdens het eerste Brainwash Weekend. Vrienden van HUMAN krijgen korting op een kaartje.

Tijdens dit Brainwash Weekend over collectieve eenzaamheid spreken de meest toonaangevende denkers met jou over hoe wij zo eenzaam hebben kunnen worden. Wat is de economische en sociale impact van deze crisis? En wat kunnen we leren van filosofen en kunstenaars over de menselijke behoefte aan verbinding, in tijden van afstand en isolatie?

Met één ticket (hier verkrijgbaar) kun je op zondag 28 februari alle online programma’s over collectieve eenzaamheid bezoeken. Dit programma is een samenwerking met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. De voertaal van de meeste, maar niet alle, programma’s is Engels.

Met Marjan Slob, Paul Verhaeghe, Noreena Hertz, Olivia Laing en Ottessa Moshfegh.

Korting voor vrienden

Vrienden van HUMAN ontvangen tien procent korting op een kaartje. Vul dit formulier in om als vriend de kortingscode te ontvangen. 

Nog geen vriend van HUMAN? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Check het hier.