Computers en slimme algoritmes nemen ons werk over. Welke plek in ons leven nemen technologie en werk in en hoe zal de toekomst van arbeid eruit zien? Dat onderzoeken we met filosofen, economen en kunstenaars tijdens het Brainwash Weekend: Tomorrow’s Economy. Vrienden van HUMAN krijgen korting op een kaartje.

We kunnen niet stoppen met swipen, bingen en liken. Ons leven wordt gestuurd en bepaald door data en technologie. Wat doen deze ontwikkelingen met onze economie? En wordt onze identiteit niet te veel gedomineerd door werk en de online versie van onszelf?

Tijdens het (online) Brainwash Weekend op 25 april onderzoeken we de plek die werk en technologie innemen in ons leven en verkennen we hoe de toekomst van arbeid er uit zal zien. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Korting voor vrienden

Vrienden van HUMAN ontvangen 23 procent korting op een kaartje. Vul dit formulier in om als vriend de kortingscode te ontvangen. 

Nog geen vriend van HUMAN? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Check het hier.

Op deze editie van het Brainwash Weekend spreken psycholoog Thijs Launspach, econoom Daniel Susskind, econoom Pavlina Tcherneva, Harvard-professor Shoshana Zuboff en filosoof Haroon Sheikh.