Vrienden van HUMAN zijn welkom op de algemene ledenvergadering, in de monumentale bibliotheek in Utrecht aan de Neude. Het programma en aanmelding vind je op deze pagina.

HUMAN maakt graag uw wereld groter met programma’s die verschillende perspectieven laten zien. Daar staan we bij stil tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op zondag 2 juni om 10:30 uur. Op een mooie locatie, in het hart van Nederland: de monumentale bibliotheek Neude Utrecht. 

U kunt zich hier aanmelden

Programma

De makers van STAAL gaan in op de spraakmakende documentaireserie over de medewerkers en omwonenden van Tata Steel. Roberto Lobosco, eindredacteur van het journalistieke programma Rewind, doet verslag van de redactionele aanpak op Instagram en TikTok, de primaire nieuwsbronnen van de jonge digital natives voor wie het programma is bedoeld. Nadia Zerouali vertelt over haar podcast Op je Gezondheid, waarin verschillende thema's met betrekking tot onze gezondheid aan bod komen. Charisa Chotoe, het nieuwe gezicht van Brainwash, praat over onze vindplaats vol video;s, podcasts en artikelen met onverwachte ideeën van denkers, doeners, schrijvers, journalisten en kunstenaars. Arnon Grunberg, de nieuwe presentator van Het Filosofisch Kwintet sluit af met een videoboodschap, speciaal voor vrienden van HUMAN.

Agenda

10:00-10:30u  Inloop met koffie en thee (+ aanmelding)
10:30-12:00u  Algemene ledenvergadering
12:00-13:00u  Lunch met alle aanwezigen

Documenten

De stukken voor deze vergadering volgen spoedig.