Kwartslag Kort

In Kwartslag Kort dragen experts onderwerpen aan die volgens hen onderbelicht blijven of waar op een andere manier naar moet worden gekeken. Elke twee weken verschijnt er een nieuwe video.

Personen

Kees Kraaijeveld

Kees Kraaijeveld is directeur van de Arugmentenfabriek en psycholoog. Voor Human neemt hij telkens een economisch of statistisch feit onder de loep. Stap voor stap hoopt Kees zo een overzichtelijker en feitelijk juister wereldbeeld te scheppen.

Marc Josten

Marc Josten is eindredacteur van onder andere het programma Medialogica, waarin wordt onderzocht welke invloed de media hebben op de samenleving. Marc zijn expertise gaat vooral daarover. 'De publieke opinie is een hogedrukketel waarin media, publiek en politiek in een constant spel met elkaar zijn om feiten te vergroten, verkleinen, ontheiligen of te verdraaien'. 

Haroon Sheikh

Haroon Sheikh is filosoof en gespecialiseerd op het gebied van geopolitieke betrekkingen. Voor Human houdt Haroon bij welke landen we in de gaten moeten houden en welke economische of politieke ontwikkelingen de toekomst zullen bepalen.