Meetup Noord-Holland - VOL

28 apr
Datum
28 april 2021
Tijd
18:30 - 21:30
Locatie
Melkweg, Amsterdam

Deze meetup is helaas vol, je bent van harte welkom bij een meetup van een andere regio. In het formulier zie je welke data nog plek hebben. 

De Melkweg, Amsterdam

In de serie zien we dat in de gemeente Amsterdam de kansenongelijkheid op dit moment alleen maar toeneemt. Dat is ook sinds de coronamaatregelen meer aan het licht gekomen. Maar we zien ook dat de gemeente zich hard maakt om onder andere de achterstand in taal en rekenen in zowel po als vo te verkleinen, docenten in kansarmere wijken beter te betalen en ouderbetrokkenheid te vergroten. Hoe zit dat in de rest van de provincie?

Problemen omtrent kansengelijkheid in het onderwijs kunnen per wijk, stad of regio zeer uiteenlopen. Juist daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk ervaring uit te wisselen om zo samen tot nieuwe inzichten te komen.

Wat speelt er nog meer? Dat horen we graag van jou!

Geef je op voor de meetup en laat ons al in het aanmeldingsformulier weten wat er volgens jou belangrijk is in deze regio en wie er nog meer niet mogen ontbreken bij de meetup. Op basis van deze input geven we de avond verdere invulling.

De meetup wordt zowel online als offline gehouden in poppodium De Melkweg  Wethouder Marjolein Moorman opent de avond.