Meetup Gelderland

21 apr
Datum
21 april 2021
Tijd
18:30 - 21:30
Locatie
Musis Stadstheater, Arnhem

In Gelderland is sprake van uiteenlopende problematiek. De beroepsbevolking in de provincie heeft een hoog scholingsniveau dankzij de drie universiteiten en vele hbo- en mbo-instellingen. Het onderwijs sluit echter nog niet naadloos aan op de behoeften vanuit het bedrijfsleven. De provincie zet zich de komende drie jaar in om dit beter op elkaar af te stemmen. De gemeente Arnhem zelf is een van de tien gemeenten met het grootste absolute aantal armen en voert ook actief beleid om dit tegen te gaan. Hoe is de kloof tussen arm en rijk te dichten?

Problemen omtrent kansengelijkheid in het onderwijs kunnen per wijk, stad of regio zeer uiteenlopen. Juist daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk ervaring uit te wisselen om zo samen tot nieuwe inzichten te komen.

Wat speelt er nog meer? Dat horen we graag van jou!

Geef je op voor de meetup en laat ons al in het aanmeldingsformulier weten wat er volgens jou belangrijk is in deze regio en wie er nog meer niet mogen ontbreken bij de meetup. Op basis van deze input geven we de avond verdere invulling.

De meetup wordt zowel online als offline gehouden in Musis & Stadstheater. Wethouder Hans de Vroome opent de avond.