Meetup Flevoland - VOL

01 feb
Datum
1 februari 2021
Tijd
18:30 - 21:30
Locatie
Online

Deze meetup is helaas vol, je bent van harte welkom bij een meetup van een andere regio. In het formulier zie je welke data nog plek hebben. 

Vanwege de lockdown vindt deze meetup online plaats

Eén van de oorzaken op het gebied van kansenongelijkheid in Flevoland is het ‘weglek’ effect. De huizenmarkt in Lelystad is krap voor starters en bijvoorbeeld in Almere is er niet zoveel werkgelegenheid waardoor starters en werkzoekenden wegdruppelen. In de provincie bevindt zich geen universiteit en twee HBO’s, 1 in Dronten en de ander pas sinds korte tijd in Almere waardoor hoger opgeleiden vaak buiten Flevoland gaan studeren.

Problemen omtrent kansengelijkheid in het onderwijs kunnen per wijk, stad of regio zeer uiteenlopen. Juist daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk ervaring uit te wisselen om zo samen tot nieuwe inzichten te komen.

Wat speelt er nog meer? Dat horen we graag van jou!

Geef je op voor de meetup en laat ons al in het aanmeldingsformulier weten wat er volgens jou belangrijk is in deze regio en wie er nog meer niet mogen ontbreken bij de meetup. Op basis van deze input geven we de avond verdere invulling.

De meetup wordt zowel online als offline gehouden in AGORA, Lelystad. Wethouder Madelon van Noort opent deze avond.