Vanuit Palestina ontvangen we verhalen van Fadi. Sinds 2022 heeft Metropolis daar een correspondent. Kijk hier alle verhalen uit Palestina.

Fadi maakt sinds 2022 reportages voor Metropolis vanuit Palestina. In zijn eerste reportage laat hij zien hoe het is om kinderen op te voeden in een vluchtelingenkamp.

Verslaafd

16 oktober 2022

In het Midden-Oosten wordt nog volop gerookt. Vooral de waterpijp, de shisha, is niet weg te denken uit de Arabische wereld. Het is er zó normaal dat niemand het als een probleem ziet, terwijl het verslavender en ongezonder is dan een sigaret. Correspondent Fadi ontmoet gymlerares Shireen in Bethlehem. Deze fitgirl geeft dagelijks sportles, maar tegelijkertijd kan ze geen dag zonder shisha. Is ze verslaafd?

Het Beste voor je Kind

24 april 2022

Hoe wordt er wereldwijd gedacht over de opvoeding? Wat is het beste dat je je kind mee kunt geven? De meningen lopen binnen Nederland al sterk uiteen, laat staan over de hele wereld. Onze correspondent in Palestina laat zien hoe in het Palestijnse vluchtelingenkamp Aida op de Westelijke Jordaanoever een vader voor de toekomst van zijn zonen zorgt.

Meer verhalen