OBA Live

OBA Live

Hoofdgast is politiek historicus Koen Vossen over zijn boek 'Rondom Wilders. Portret van de PVV'.  Een boek over de mechanismen van en achter de PVV. Heeft Geert Wilders echt alle touwtjes in handen? En hoe zit het met de financiering van de PVV? url boek: https://www.uitgeverijboom.nl/boeken/geschiedenis/rondom_wilders_9789461055224/
Schrijfster Nelleke Noordervliet over Adriaan Koerbagh. (1633 - 1669). Boekbespreking van de biografie van Bart Leeuwenburgh over een van de meest spraakmakende vrijdenkers uit de vaderlandse geschiedenis, Adriaan Koerbagh, 'Het Noodlot van een ketter'.
Nausicaa Marbe en Stephan Sanders over Londen, Stockholm, Parijs en de Haagse shariawijk. Wat is er aan de hand in de Europese steden, waar radicale moslims hun interpretatie van de islam op straat opdringen? En hoe pakt men dat het beste aan? In Frankrijk is inmiddels een openbaar verbod op alle religieuze en ideologische tekens uitgevaardigd. Goed idee? Nausicaa Marbe is columniste bij de Telegraaf en Stephan Sanders is columnist bij Vrij Nederland.