In Israël is Yoav een van onze correspondenten, al sinds 2008. Hij maakte tientallen reportages, over assertief worden, hulpverlening voor prostituees, over cowboys en over liefde op latere leeftijd. Kijk hier de verhalen uit Israël, en klik door naar het archief.

Yoav woont en werkt in Tel Aviv en maakt al sinds het begin van het bestaan van Metropolis verhalen voor ons. Ondanks dat hij zichzelf omschrijft als een heel gewone, misschien zelfs saaie jongen, liep hij voor zijn eerste reportage al een dagje mee met de explosievenopruimingsdienst. Zijn favoriete verhaal gaat over Jom Kipoer, waarbij een ritueel wordt uitgevoerd waarin een witte kip drie keer boven het hoofd wordt rondgedraaid om je zonden weg te nemen. Yoav hoopt dat door zijn verhalen mensen stilstaan bij wat ze denken te weten en te begrijpen, en bereid zijn om dat te herzien.

Liefde op Late Leeftijd

30 januari 2022

Wereldse methoden om de 'late' liefde te vinden. Zelda (90, Israël) werd na een huwelijk van zestig jaar weduwe en beproeft haar geluk op het strand van Tel Aviv. 

Meer uit Israël