De mol is bekend! Op de 'Wie Is De Mol? fandag' knopen onze kritische denkertjes de losse eindjes aan elkaar. Een fotoverslag.

Het seizoen zit erop, de mol is uitgegraven. Niet Stine Jensen, maar Jan Versteegh bleek een geheime agenda erop na te houden. Molloot Daniel kwam Jan op het spoor nadat Stine het programma moest verlaten en was daarmee de eerste van het stel. Bij filosoof Daan Roovers ging het licht pas branden vlak voor de laatste aflevering. 

Om voor de verandering niet alleen te denken maar ook te doen, besloten de filosofische molloten de losse eindjes aan elkaar te knopen op de Wie is de mol? fandag. Die dag was niet alleen voor de kandidaten, zo bleek. Ook onze kritische denkertjes werden daar veelvuldig herkend. 

In Georgië zou Lotte Jensen - de tweelingzus van Stine - volgens complotdenkers onopvallend door het beeld zijn gelopen. Daar bleek niets van waar. In Hilversum bleek ze echter niet te beroerd om uitgebreid te poseren voor de camera samen met molloot Daniel.

Dat Simone niet de mol was, had molloot Isaac al snel gezien. Immers, de afleveringstitel 'Een verhaal apart' was een duidelijke verwijzing naar het gelijknamige boek van de filosoof Simone de Beauvoir. Wat in het Frans dan weer 'goedziend' betekent en een mol, die is overduidelijk niet goedziend.

In aflevering 7 van Dus ik ben.. de Mol!  staat het gelukkig op camera: molloot Daniel zet officieel al zijn mollengeld op Jan. De juiste keuze, zo blijkt twee weken later. De actie levert hem de titel 'meest kritische molloot van Human' op. Of hij die reputatie hoog weet te houden, is afwachten tot seizoen 2019 van Dus ik ben.. de Mol!