(Let op! Dit artikel bevat spoilers)
'Stine Jensen is het!' twitterde iemand zaterdagavond tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Wie Is De Mol? Het kan nog alle kanten op, maar voor sommigen zijn er nu al genoeg aanwijzingen dat de filosoof de mol van dit jaar is.

Stine is niets, niets is Stine

"Een verhaal apart" was de titel van de eerste aflevering. Stine is auteur, schrijft dus verhalen en de titel zou daarmee op haar werk slaan. De echte molloten haalden er vervolgens nog een aanwijzing uit. Van Stines naam kun je "niets" maken, wanneer je de letters door elkaar gooit. "Niets is wat het lijkt" wordt al jaren gebruikt als motto van het populaire programma. 

Lantarenpaal en woordpuzzel

De oplettende kijker zag in het eindshot dat de derde lantaarnpaal niet brandde. Stine stond als derde in de rij... Een aanwijzing? En wat dacht je van de woordpuzzel, waarin alle namen van de deelnemers te vinden zijn, behalve die van de "drie finalisten", waaronder Stine.

De Deense vlag en spiegelbeeld

Wat het betekent dat het mol-logo op de televisie in de kamer van Stine en Emilio in spiegelbeeld werd weergegeven, is niet helemaal duidelijk. Maar het viel op en dus kan het een aanwijzing zijn. Hetzelfde geldt voor de Deense vlag, die volgens oplettende molloten voorbij kwam in de aflevering. Stine is geboren in Denemarken, haar dubbele nationaliteit geeft aanleiding voor verdachtmakingen in haar richting. 

Waarheid en liegen

Wist je dat Stine een boek heeft geschreven met de titel "Ik lieg, dus ik ben"? 'De auteur is van mening dat iedereen liegt of de waarheid verdraait' staat er in de omschrijving van het boek. Een ideale eigenschap voor een mol, zou je zeggen. Ook in de woordpuzzel staan 'waarheid' en 'Stine' vlak bij elkaar. Voor de molloten op Twitter is het duidelijk: Stine is de mol. Wat denk jij?