Onze huisfilosoof Stine Jensen ligt uit 'Wie is de Mol?'. Tot ongeloof van velen. Daarom bieden we hier drie keer nazorg.

‘Lieve mensen - uit mijn tunnel gevallen, leuk dat jullie er met zijn allen in zaten!’, tweette Stine zaterdagavond na de uitzending van 'Wie Is De Mol?'. Ze verlaat als zesde speler het programma, waar ze wekenlang de publiekslijst aanvoerde van meest verdachte kandidaat. Zelfs nu kan nog niet iedereen het geloven... 

Kijkers naar het spelprogramma leken massaal in de Stine-tunnel te zitten. De filosofe laat aan het Algemeen Dagblad weten: ‘Zo veel mensen verdachten mij, ik moet nu aan traumabegeleiding gaan doen’. We geven alvast een voorschot met drie tips uit het Stine-archief bij Human.

1. Adem rustig in en uit

Zat je in de Stine-tunnel? Adem in en uit! In deze Brainwash talk vertelt de filosofe over het belang van ademen. In haar zoektocht naar balans in het leven, ontmoette Stine een Amerikaanse goeroe die tegen haar heeft gezegd: ‘Weet je wat jij moet doen? Je moet weer leren ademen’.

2. Geld of punten verloren door Stine?

Kijkers kunnen meespelen met het programma in de Wie Is De Mol-app. Zat je in de Stine-tunnel, dan ben je waarschijnlijk veel punten kwijtgeraakt. Drie jaar geleden volgde Stine de workshop ‘How to worry less about money’ en maakte er een uitzending over.

3. Heeft Stine smaak?

‘Vooruit, de best geklede vrouw uit 'Wie is de Mol?' zal ik niet worden’, zegt Stine. We zullen het nooit weten. Vanaf de eerste uitzending van 'Wie Is De Mol?' was Stine’s kledingkeuze een onderwerp op sociale media. Stine vroeg zich in Dus Ik Ben af hoe het kan dat we ons soms zo druk maken over iemands smaak. Een eeuwenlang twistpunt in de filosofie.

Stay tuned

Tot slot, Daan Roovers en haar molloten zijn er ook kapot van. Vooral Daniel 'Stine is de mol omdat ze de mol is' moet even bijkomen. Woensdag verschijnt een nieuwe vlog, met een special guest..