Onze molloten filosoferen maar al te graag over wie de mol is. Daan Roovers neemt samen met haar twee junior fans de afleveringen door. Ze pluizen elke hint zorgvuldig uit. Duimpje omhoog!

Dus ik ben.. de mol 7

Een zeer speciale gast in aflevering zeven van Dus ik ben.. de Mol! Wie zou het zijn? Onze molloten stellen een aantal kritische vragen aan haar.

Dus ik ben.. de mol 6

Stine loopt opvallend veel te 'mollen', dus ze kan volgens Daan de mol niet zijn. En Ruben hield toch juist van klimmen, maar waarom kan hij dan niet met een touw omgaan? En wat heeft Chris Zegers' theorie er mee te maken?

Dus ik ben.. de mol 5

Een lege envelop refereert aan Kafka en daarom naar Stine, volgens de molloten. Ze is volgens hen niet zo handig, maar ze kan wel goed limbodansen. Ook gek: Stine verdenkt iedereen die er later uitvliegt.

Dus ik ben.. de mol 4

‘Je doet toch niet dít als je een polsblessure hebt?!’ Is D1 MSN-taal voor Deen? En is het woord 'niets' een anagram voor 'Stine'? Alle pijlen wijzen naar onze huisfilosoof.

Dus ik ben.. de mol 3

Als je de laatste vijf letters van Kreupelstraat omdraait, staat er ‘taart’ en Stine was jarig. Ze werd 47 jaar en er waren toevallig getallen zichtbaar die ook het getal 47 vormden. Of nou ja.. toeval? Volgens onze molloten niet. Zelfs zij brengen ons op het verkeerde been. Stine liet ons al snel weten dat ze 46 jaar oud werd.

Dus ik ben.. de mol 2

We zien een verwijzing naar Simone de Beauvoir én de witte dame op het schaakspel stond verkeerd. Is Simone de Mol? Of Ron? Of toch Loes? Stine is ook verdacht want ‘zij doet gewoon heel mollig’.

Dus ik ben.. de mol 1

Daan Roovers en haar twee molloten liegen er niet om als ze Wie is de Mol op filosofische wijze doorgronden. Stine liegt dicht bij de waarheid, maar wat liegt ze nou echt en wat niet? Zoals Nietzsche al bedacht: Leugen en waarheid liggen dicht bij elkaar.

Totdat de Mol bekend wordt, blijven onze molloten analyseren en speculeren.

*Tá- tá - táááá*