In De Mensenbieb spreekt Quinty Misiedjan kinderen in de magische bibliotheek, waar in plaats van papieren boeken, echte mensen en hun levensverhalen te leen zijn. HUMAN spreekt haar over de mooie verhalen die haar zijn bijgebleven. En ze tipt het boek De Alchemist van Paulo Coelho. Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren.

Doe mee en win het boek

Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van De Alchemist van Paulo Coelho. Reageer vóór 10 januari 2024 om kans te maken. Door mee te doen ga je akkoord met de spelvoorwaarden.


Nog geen vriend van HUMAN? Sluit je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Controleer het hier.

De Alchemist

De jonge schaapsherder Santiago heeft één grote wens: de wereld bereizen, om zo uit te vinden hoe deze in elkaar zit. Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een zoektocht. Na veel omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist, die over grote spirituele wijsheid beschikt. Hij adviseert de jongen: "Luister naar je hart. Dat kent alles, omdat het afkomstig is van de ziel van de wereld en daar ooit naar zal terugkeren. Waar je hart is, is ook je schat."

De Alchemist stond 350 weken onafgebroken op The New York Times-bestsellerlijst.