Toen Stine zes jaar was kreeg ze haar eerste goocheldoos en vanaf dat moment was ze geobsedeerd door het thema liegen en waarheid. Nu ontvangt zij Hans Klok in haar programma, een van de meest beroemde illusionisten ter wereld.

Voor hem koos ze het boek Peachez van Ilja Leonard Pfeiffer. Ze omschrijft het als de literaire Hans Klok. 'Er staat een windmachine op de taal.' Het gaat over een man die verliefd wordt op een veel te jonge vrouw die een illusie blijkt. Stine ziet parallellen met het leven van Hans Klok.

Je dromen najagen, falen, opnieuw beginnen, de wereld ontdekken, de wereld veroveren. Aan de vooravond van zijn verhuizing naar Las Vegas spreken zij over werk en ambities, liefde en ouder worden. 'Ik heb nog nooit een dag gewerkt. Het is mijn hobby.' Een van de favoriete kinderboeken van Hans Klok is 'De Gebroeders Leeuwenhart', dat zich voornamelijk in het hiernamaals afspeelt. Klopt de veelgehoorde theorie dat je favoriete kinderboek alle thema’s bevat die je later gaan bezighouden. 'Ik ben altijd wel bezig met de dood. En met het leven na de dood. Ik vind het zo jammer dat er aan alles een eind is. Aan de andere kant maakt dat je ook weer ambitieus. Je hebt een beperkte tijd hier, die moet je niet verkwanselen. Veel mensen doen niets met hun leven. Dat vind ik zonde.' Klok deelt zijn leven met de 21 jaar jongere goochelaar Dennis. 'Bij ons thuis zweven de potten en pannen af en toe door het huis.'