Spoken Word Sessies

Freez & Gerson - 'Volgens mij zijn we oké'

Freez, een bekende naam bij menig hiphop liefhebber, heeft de afgelopen jaren gewerkt aan liedjes vol donkere romantiek. Vanachter de piano versmeedt hij serieuze rap met pakkende melodieën die hij live speelt met band. n 2019 kwam de eerste single van Freez uit “Dronken Vannacht’ en tourde hij met zijn band mee met Kenny B langs de Nederlandse Poppodia en was hij support bij de zomer shows van Typhoon.

Dit jaar pakt hij die lijn door en heeft hij momenteel succes in Nederland en België met het nummer “Alles is Gezegend’ waar hij op featured bij Typhoon. De track werd Radio 2 Top Song, 3FM Megahit en is genomineerd voor een 3FM Award en speelde ze de track oa live vanuit Carré voor het programma ‘M” op NPO1.

Gerson Main deed in 2015 mee met ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’ en behaalde daarin een finaleplek. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum ‘De Slechtste Singer-songwriter van Nederland’ uit. In 2017 maakte en speelde hij zijn eerste theatervoorstelling ‘Ga weg, maar blijf’ die beloont werd met vier sterren. Daarna is hij voornamelijk gaan schrijven voor zichzelf en anderen. Thans is hij bezig met zijn tweede album dat vergezeld gaat worden door een theatervoorstelling en een dichtbundel.

Freez & Gerson