OBA Live HUMAN 26-10-2012

OBA Live

OBA Live HUMAN 26-10-2012

OBA Live

OBA Live is een Radio-talkshow met gasten, discussie en commentaren over cultuur, politiek, wetenschap en moraal. Er is veel aandacht voor literatuur, film en theater. Elke werkdag tussen 19.00-20.00 uur rechtstreeks met publiek vanaf de 4e etage van de Openbare Bibliotheek (OBA) in Amsterdam.
Een gezamenlijk project van HUMAN, met presentator Theodor Holman op maandag, woensdag en vrijdag, de NTR met presentatrice Naeeda Arangzeb op dinsdag en de IKON met presentator en Paul Rosenmöller op donderdag.

OBA Live wordt met drie videocamera’s opgenomen.

Hoofdgast is journaliste Marcia Nieuwenhuis. Ze won in 2011 de F.W. Sijthoff Tegel voor de meest talentvolle journalist van het jaar. Deze maand verschijnt haar non-fictie boek boek Dubbellevens met tweeëntwintig openhartige portretten van mensen met een dubbelleven, verhalen die normaal juist niet met anderen worden gedeeld. Theodor Holman zal met haar praten over wat het deze mensen er toe brengt om een dubbelleven te leiden, hoe ze het geheim houden en wat het met hen doet dat ze stiekem anders zijn.