"Heel de aarde is je vaderland"

Ruth woont met haar dochter Emilia in de opvang, hun situatie houdt haar wakker. Ruth mag in Nederland blijven, maar Emilia niet. Kunnen ze bij elkaar blijven? Amro laat zien waar hij onder de sterren slaapt. Ishmail dicht over Rotterdam, de stad waar hij van houdt, maar niet wonen mag.

Amro

"Hoop is het laatste dat sterft"

Ruth kookt voor de bewoonsters van de opvang. Het is een spannende tijd, zij en Emilia moeten binnenkort de opvang verlaten. Bing probeert zo min mogelijk op te vallen op straat, om niet te worden opgepakt. Ishmail is helemaal in zijn element als hij muziekles geeft aan kinderen.

Chu Chu

"Een wereld van verschil"

Bing maakt geld over naar haar familie in de Filipijnen en heeft medische hulp nodig. Amro zoekt zijn halfbroer: zal hij hem kunnen helpen aan een verblijfsvergunning? Ishmail reist van Rotterdam naar het asielzoekerscentrum om zich daar (verplicht) te melden. Ruth en Emilia verlaten het ROS.

Fatou

"Een illusie"

Amro krijgt visite van Alexandra, zijn ex-hulpverleenster. Hulpverlener Maarten gaat met Amro mee naar de ambassade en wordt ontvangen door de consul. Bin haar kerstdagen worden overschaduwd door slecht  nieuws uit de Filipijnen. Ishmail vertelt wat de jaarwisseling voor hem betekent. Voor Emilia ontstaat er mogelijk een nieuwe kans.

Bing