Filosoof en psychoanalyticus Erich Fromm (1900-1980) was een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het humanisme van de twintigste eeuw. Zijn wereldberoemde hoofdwerk Liefhebben - Een Kunst, een Kunde is een pleidooi voor en een aansporing tot toewijding, bescheidenheid, durf en zelfontplooiing als basisvoorwaarden voor de groei van echte liefde. Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van dit boek.

Doe mee en win het boek

Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van Liefhebben - Een Kunst, een Kunde van Erich Fromm. Reageer vóór 5 september 2023 om kans te maken. Helaas is deze actie afgelopen. Door mee te doen ga je akkoord met de spelvoorwaarden.


Nog geen vriend van HUMAN? Sluit je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Controleer het hier.

Liefhebben - Een Kunst, een Kunde

Erich Fromm is een van de belangrijkste denkers over mens en maatschappij. Zijn wereldberoemde en succesvolste hoofdwerk is Liefhebben - Een Kunst, een Kunde. Het boek is het een pleidooi voor en een aansporing tot toewijding, bescheidenheid, durf en zelfontplooiing als basisvoorwaarden voor de groei van echte liefde. Het opent de ogen voor de diepe werkelijkheid dat men niet één ander kan liefhebben als men niet ook de mens als zodanig, ja de gehele mensheid liefheeft, en uiteindelijk tevens zichzelf liefheeft. Liefhebben - Een Kunst, een Kunde daagt een ieder van ons uit tot het leren omgaan met liefde als de essentie van waarachtig mens-zijn. 

Wie dit boek gelezen heeft, denkt voor altijd anders over de liefde. - NRC