Met de verkiezingen in het vooruitzicht, maakt Eva Rovers zich sterk voor een update van de democratie. Brainwash spreekt haar over waarom we een burgerberaad over het klimaat moeten organiseren. En ze tipt de klimaatroman Het Ministerie voor de Toekomst van Kim Stanley Robinson. Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren.

Doe mee en win het boek

Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van Het Ministerie voor de Toekomst van Kim Stanley Robinson. Reageer vóór 30 november 2023 om kans te maken. Deze winactie is helaas afgelopen.


Nog geen vriend van HUMAN? Sluit je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Controleer het hier.

Het Ministerie voor de Toekomst

Opgericht in 2025 is het doel van de nieuwe organisatie eenvoudig: opkomen voor de toekomstige generaties van de wereld en alle levende wezens beschermen, nu en in de toekomst. De organisatie staat al snel bekend als Het Ministerie voor de Toekomst, en dit is haar verhaal.

Van de legendarische sciencefiction auteur Kim Stanley Robinson komt een visie op de klimaatverandering die zijn weerga niet kent. Het ministerie voor de Toekomst wordt volledig verteld aan de hand van fictieve ooggetuigenverslagen en is een meesterwerk van de verbeelding.

"Het ministerie voor de Toekomst inspireert met zijn hoopvolle blik zelfs wetenschappers." - De Volkskrant