Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar is acteur en theatermaker. In 2011 wint hij een Gouden Kalf voor Beste Acteur voor zijn rol in de film Rabat. Vanaf het begin van zijn acteercarrière speelt hij bij tal van grote gezelschappen, waaronder Het Toneel Speelt en het RO-theater. De laatste jaren focust hij zich in het theater op zijn solovoorstellingen, waaronder DAD, JA en ADEM. Momenteel is hij te zien als Potlood in Mocro Maffia.

Malou Gorter

Malou Gorter studeerde in 1995 af als actrice aan de Theaterschool Amsterdam. Vervolgens speelde ze bij diverse theatergezelschappen. Eerst vier seizoenen bij Toneelgroep Amsterdam, daarna bij Mugmetdegoudentand, Oostpool en Alex d’electrique. Ze speelde vele hoofdrollen in diverse theatervoorstellingen en was ook regelmatig op televisie en in de bioscoop te zien. Momenteel is Malou vooral bekend om haar rol als Merel in de serie Oogappels en om haar rol als advocate in Mocro Maffia. 

Mandela Wee Wee

Mandela Wee Wee volgde een klassieke acteursopleiding aan de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde in diverse theaterproducties, waaronder: A Raisin In The Sun, Kosmopolis en Een Klein Leven. In Duitsland was hij zelfs te zien in Tina Das Musical. Na een aantal kleine en grote bijrollen in verschillende films en televisieseries speelde hij in Mocro Maffia, de korte film Krassen, en in de speelfilms Wat is dan Liefde, Retrospekt en Gooische Vrouwen. Later dit jaar is Mandela te zien in de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam, Nr. 10.

Sosha Duysker

Sosha Duysker is presentatrice van Zapp-programma's als Het Klokhuis en De Buitendienst en sinds kort ook van het wetenschapsprogramma Atlas. Daarnaast speelt ze onder meer in het theaterstuk Wie jij dan wel niet bent. Verder is Sosha actief als presentatrice bij diverse evenementen en symposia waaronder de Nationale Voorleeswedstrijd, het Nederlands Film Festival en het Gouden Kalveren Gala. Eind 2020 kreeg ze de Philip Bloemendal Prijs toegekend als ‘grootste journalistieke presentatietalent’.

Ook interessant