Twee Human programma’s genomineerd voor de NPO Zapp Awards

Goed nieuws voor de jeugdprogramma’s van Human: Denktank en De vloer op jr. maken kans op een Zapp Award. Tot 10 februari kunnen kinderen stemmen op hun favoriete programma, maar ook op de beste presentator, beste YouTuber en hun favoriete artiest. 

In het genomineerde programma Denktank zoeken tieners naar oplossingen voor wereldproblemen. Volwassenen nemen dagelijks beslissingen over hun toekomst, maar hoe willen jongeren zelf dat die toekomst eruit ziet? Bijgestaan door filosoof Stine Jensen crossen de denktankers door Nederland langs plekken die van invloed zijn op hun toekomst. Heb jij zelf of heeft jouw kind genoten van de ontdekkingstocht van de jeugd in Denktank? Dan kun je hier jouw stem uitbrengen.

En dan het tweede genomineerde programma: De vloer op jr, de jeugdvariant van het theaterimprovisatieprogramma De vloer op. De formule is hetzelfde: onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht en samen improviseren ze een verhaal. Maar dit keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Het levert ontroerende en soms hilarische taferelen op. Stemmen dus! 

De winnaar wordt op 17 februari bekend gemaakt tijdens de live uitzending van de KRO-NCRV om 19:25 op NPO 3.