Blok aan je been

19 maart 2020

Anniek heeft Anna twee jaar geleden ingeleid in de lesbische liefde. En sinds die tijd wil Anna niet anders. Maar Anniek vindt dat de leerschool lang genoeg heeft geduurd en wil een einde maken aan hun relatie. Maar dat loopt anders dan ze dacht.

Nieuwe vader

5 juli 2019

Nadat Carly een tijd terug is gescheiden van de vader van Anna, gaat ze nu opnieuw trouwen. Dit keer met de directeur van een groot vleesverwerkingsbedrijf. Anna is inmiddels vegetariër, op weg naar veganist. Samen gaan ze hoedjes kijken voor Carly.

20 miljoen

28 juni 2019

Eva en Yannick hebben twee jaar terug in de loterij 20 miljoen gewonnen. Inmiddels hebben ze heel wat gekocht, en werken ze allebei niet meer. Maar wat moeten ze met de rest van hun leven aan? En wat is er nog over van die 20 miljoen?

Terug van Santiago

21 juni 2019

Gijs zat er professioneel en persoonlijk even helemaal doorheen. Na een wandeltocht van drie maanden naar Santiago de Compostella, komt hij nu thuis bij zijn vrouw Saskia. Maar de tocht heeft wel wat veranderd bij Gijs.

Zelfverdediging

14 juni 2019

Na een avond stappen worden Eva en Anna in de val gelokt door een aantal mannen. Voordat het tot een verkrachting komt, weet Anna te ontkomen. Eva niet. En dat neemt ze Anna nog steeds kwalijk. 

Naar de Ardennen

7 juni 2019

Moeder Margôt Ros wil eens weg zonder haar zoon Yannick van de Velde. Haar zoon woont nog steeds thuis, en kan eigenlijk niet zonder haar. De scène begint thuis, terwijl ze denkbeeldig op de Malediven zijn. 

Ook interessant