Je hoort tegenwoordig wel eens dat wonderen de wereld uit zijn, maar dat is helemaal niet waar!

Kijk liever eens naar paus Franciscus, wat die allemaal niet voor elkaar krijgt. Volgens het Katholiek Nieuwsblad heeft de paus door een kus de gezondheidstoestand van twee baby’s ernstig verbeterd.

“Het meest recent is de opmerkelijke gezondheidsverbetering bij Gianna Masciantonio uit Philadelphia (VS), die lijdt aan een niet te opereren hersentumor. Haar situatie was dermate ernstig dat haar ouders rekening hielden met een spoedig overlijden. Toen de paus in september in Philadelphia op bezoek was nodigde een vriend van het gezin, werkzaam bij de FBI, haar ouders uit om in een speciaal vak te komen waar de paus met zijn pausmobiel voorbij zou komen. Zoals gehoopt pakte een veiligheidsagent de kleine Gianna aan en gaf de paus haar een kus, vlakbij de plaats van de tumor. Tot verbazing van de behandelende artsen is van de tumor op MRI-scans nauwelijks meer iets te zien.”

Ook wist de paus de gezondheid van Ave Cassidy met een kus te verbeteren. Ave heeft niet alleen het syndroom van Down, maar ook twee gaatjes in haar hart. Na een kus bleek op de foto een van de gaatjes te zijn gedicht. Men heeft goede hoop dat ook het andere gaatje spoedig vanzelf zal verdwijnen. Hoe het met het syndroom van Down staat, wordt niet vermeld.

Lees het hele stuk, want er is nog veel meer moois aan deze wonderpaus. Hier op YouTube de kus van de paus en beelden van de dolgelukkige ouders: