Bijbels zijn er in vele vormen

Je hebt bijbels in allerlei soorten en maten, voor alle talen en voor alle gezindten, voor jan en alleman. Maar nu de zomer komt, heeft men toch weer een nieuwe doelgroep ontdekt om een bijbel voor te maken.

Voor de surfers!

De christelijke organisatie Arkmission hoopt dat u allemaal mee wilt doen om het volgende project van de grond te krijgen:
“Ark Mission wil helpen 1.500 Surfbijbels - het Nieuwe Testament aangevuld met getuigenissen van bekende en onbekende (inter)nationale surfers - te financieren voor missionair werk op het strand en bij speciale surfevenementen waar ook veel niet christelijke surfers op af komen. Surfers staan vaak open voor spiritualiteit maar Jezus is soms nog een brug te ver. Met de Surfbijbel willen wij de drempel verlagen om niet christelijke surfers kennis te laten maken met het Woord van God. Ons gebed is dat veel surfers op die manier de weg naar Hem vinden.”

De Surfbijbel is een initiatief van Christian Surfers Holland, die tien jaar geleden is opgericht met als doel “het geloof met elkaar maar ook met anderen te delen. Hun missie is om een christelijke aanwezige en getuige te zijn in de Nederlandse surfscene”.

Zo.

Je krijgt de Surfbijbel als je 60 euro overmaakt, maar je kunt ook een christelijk surfarrangement in Katwijk nemen.

Hier vast een voorproefje voor uw christelijk surfgenot: