Drie verbijsterende filmpjes die u beslist moet zien.

Op MEMRI/TV staan drie verbijsterende filmpjes, die u beslist niet mag overslaan als u iets van de strijd in Syrië wilt begrijpen. Het eerste filmpje toont ons bedreigingen van IS aan het adres van gevangen genomen christenen. Ze moeten belasting betalen, anders gaan ze er aan. Hier video 1:

En hier video 2 over hetzelfde onderwerp. Een jonge jihad-strijder zegt dat hij Obama’s hoofd zal afhakken, als de Amerikaanse president de christenbelasting niet wil betalen:

En hier video 3, die misschien niet de vreemdste is, maar wel de gekste van allemaal. Aan het woord zijn Syrische en Iraakse archeologen die verklaren dat het niet IS is die de oudheden van Palmyra aan het verwoesten zijn, maar de Joden!

Aan complottheorieën geen gebrek sinds de radicale islam zijn zegje doet, maar zo zout heb ik al een tijdje niet gegeten!

Van oudsher zijn Joden archeologen, wat wil zeggen dat zij de dieven zijn van wat er aan kostbaarheden in de grond wordt gevonden. Daarom zijn het ook de Joden die Palmyra met hun begerige vingers aan het verwoesten zijn. Kijk naar de video en probeer dan maar eens de gedachte uit je hoofd te zetten dat het nooit meer goed komt met de Arabische wereld.