Over De Publieke Tribune

Hebben de mensen op de publieke tribune van de Tweede Kamer geen spreekrecht, in De Publieke Tribune van HUMAN nemen burgers juist het woord.

De Publieke Tribune duikt in verhalen uit de haarvaten van de samenleving, op televisie, radio én online. Onder leiding van Coen Verbraak vertellen ervaringsdeskundingen over maatschappelijke onderwerpen die hen bezighouden of belemmeren in het dagelijks leven. Op NPO 2 in gesprek met verantwoordelijk bestuurders en beleidsmakers, op NPO Radio 1 in een wat intiemere setting, in gesprek met elkaar. Online blijven we de onderwerpen continu volgen en verdiepen.

Geen klassiek debat, niks zwart-wit, maar een echt gesprek, om tot waardevolle inzichten en – wie weet – oplossingen te komen.

Komende afleveringen

Zaterdag 22 jan 2022 15:00 Human

Artsen met Grenzen
De Publieke Tribune

Zaterdag 29 jan 2022 15:00 Human

Psychische Mishandeling
De Publieke Tribune

Zaterdag 5 feb 2022 15:00 Human

De Publieke Tribune

Ervaringsverhalen gezocht!

We zijn op zoek naar nieuwe verhalen uit alle hoeken van ons land. Grote verhalen die nú besproken moeten worden, maar ook juist de kleinere verhalen, verteld door de wat zachtere stemmen in onze samenleving.

Heb jij of ken jij ervaringen uit de praktijk van alledag waar beleidsmakers en luisteraars veel van zouden kunnen leren? Laat het ons weten op depublieketribune@human.nl of door te klikken op de button hieronder.

Luister De Publieke Tribune

Iedere zaterdag tussen 15:00 en 16:00 uur

Lees alle verhalen