Word lid

Diepgang krijg je niet cadeau

Human, de humanistische omroep, kantelt al jaren de blik van Nederland. We mikken op hoofd en hart, niet op snelle tranen. We geven stem aan de onderstroom, geen megafoon aan de onderbuik. We bouwen podia voor oprecht debat, geen circustenten voor holle soundbites.

Human richt zich op waar hij goed in is: documentaire, drama en debat. Dankzij de steun van onze leden kunnen we programma’s (blijven) maken die te denken geven . Als lid participeert u in Human-activiteiten met maatschappelijke impact en kunt u meedenken over de toekomst van Human.

We maken geestslijpende en blikverruimende programma’s zoals De Vloer Op, Argos TV - Medialogica, Kwartslag, Dus Ik Ben, Het Filosofisch Kwintet en Brainwash. Maar ook prijswinnende documentaires als Radio Kobani, De TegenprestatieWakker in een boze droom en Schuldig.

Wilt u breedbeeld met diepgang? Word dan lid van Human. Ontvang geen T-shirt, badhanddoek of reistas. Ontvang inhoud. Invloed. Inspiratie.

Voor slechts € 12,50 per jaar bent u al aandeelhouder in diepgang

Vul hier uw gegevens in: Naamloos document
Aanhef *
Voorletters *
Voornaam *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer
Geboortedatum *
  verplicht door Commissariaat voor de Media
E-mailadres
Ja, ik blijf graag betrokken en op de hoogte van
activiteiten en programma's van Human
   
   
Ja, ik word Human lid en betaal €12,50 via machtiging of acceptgiro
   
IBAN-rekeningnummer:
   
   

Algemene voorwaarden

Door uw aanmelding voor het lidmaatschap gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een lidmaatschap van Human:

  • Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging (voorwaarden lidmaatschap zijn conform de verenigingsstatuten van de Human)
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten kunnen worden verstuurd naar Human via ledenservice@human.nl of in een voldoende gefrankeerde envelop naar Human, Postbus 135, 1200 JC Hilversum. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088 20 58 058.

Woont u in het buitenland?
Neem dan contact op met Human Ledenservice via ledenservice@human.nl of +31 88 20 58 058 (tijdens kantooruren)