Op Brainwash Festival kantelen baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers de blik op onszelf en de wereld waarin we leven. Vrienden van HUMAN krijgen 7,50 euro korting op een kaartje voor het grootste denkfestival van Nederland.

In 2024 is er weer een nieuwe editie van Brainwash Festival, houd de website in de gaten!

Je hebt steeds minder grip. De toekomst voelt onzeker. Scrollend door je timeline zie je een wereld aan je voorbijtrekken die roept om verandering. Maar waar te beginnen? Naar welke ideeën luister je? Wat geeft houvast?

Op Brainwash Festival verzetten we ons tegen doemdenken en zetten we koers uit. In meer dan 60 programma’s komen de meest baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers samen om met ons door deze onzekere tijden te navigeren.

Korting voor vrienden

Vrienden van HUMAN ontvangen 7,50 euro korting op een kaartje voor Brainwash Festival op zondag 29 oktober 2023. Deze kortingsactie is helaas afgelopen.

Nog geen vriend van HUMAN? Sluit je aan en profiteer van alle voordelen

Line-up

Niks blijft onbesproken met de Amerikaanse filosoof Myisha Cherry, hoofdeconoom van de Financial Times Martin Wolf, filosoof Martha Nussbaum, Paul Verhaeghe, Alicja Gescinska, Arthur Eaton, Lammert Kamphuis, Hannah Prins, Niña Weijers, Sinan Çankaya en vele, vele anderen. Check hier de complete line-up.

De wereldberoemde filosoof Martha Nussbaum

Meer informatie over tickets en het programma vind je op de website van Brainwash Festival. HUMAN is partner van het festival.