Op Brainwash Festival kantelen baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers de blik op onszelf en de wereld waarin we leven. Schurende ideeën, gedurfde gedachten en nieuwe visies komen samen op het grootste denkfestival van Nederland en België. Vrienden van HUMAN krijgen 7,50 euro korting op een kaartje.

Op zondag 30 oktober zullen we tijdens Brainwash Festival nieuwe visies en denkrichtingen verkennen met zo'n 100 sprekers in meer dan zestig programma’s. 

Kom langs voor een veelheid aan programma’s, zoals een sexy sofasessie met actrice en columnist Joy Delima en voordrachten van schrijvers als Bernardine Evaristo, Jamal Ouariachi en Nikki Dekker. Aafke Romeijn doet een boekje open over leven met depressies. Met topeconomen als Barbara Baarsma en Jason Hickel onderzoeken we onze obsessie met groei en Chris Armstrong vertelt hoe een rechtvaardige oceaan eruit kan zien. Ook Instagram-cabaretier Merijn Scholten is erbij.

Meer informatie over tickets, het programma en de thema's vind je op de website van Brainwash Festival. HUMAN is medeorganisator van het festival.

Korting voor vrienden

Vrienden van HUMAN ontvangen 7,50 euro korting op een kaartje voor Brainwash Festival op zondag 30 oktober 2022. Deze kortingsactie is inmiddels afgelopen. 

Vrienden mogen ook met korting naar de Brainwash Special en opnames van Het Filosofisch Kwintet op zaterdag 29 oktober. Meer informatie vind je hier.

Nog geen vriend van HUMAN? Sluit je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Check het hier.

Line-up compleet

Mooi nieuws: de line-up is rond! Kom jij voor sterfilosoof David Chalmers, Booker Prize-winnaar Bernardine Evaristo, podcastmeester Hamza Syed of voor een van de honderd andere sprekers? Check hier de complete line-up.

Actrice en columnist Joy Delima spreekt dit jaar op Brainwash Festival.