Algemene voorwaarden

Door uw aanmelding als vriend van Human (lees: lid) gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een lidmaatschap van Human:

  • Het lidmaatschap geldt voor minimaal 1 jaar en hierna tot wederopzegging (voorwaarden lidmaatschap zijn conform de verenigingsstatuten van de Human)
  • Om lid te kunnen worden van Human moet u 16 jaar of ouder zijn.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten kunnen worden verstuurd naar Human via ledenservice@human.nl of in een voldoende gefrankeerde envelop naar Human, Postbus 135, 1200 AC Hilversum. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088 20 58 058.

Privacy

De persoonsgegevens die u aan Human verstrekt zullen alleen worden gebruikt om correspondentie te personaliseren, om u te informeren over het lidmaatschap, om u op de hoogte te stellen van ledenactiviteiten en om eventueel nieuwsbrieven toe te sturen. Ook kunnen wij uw informatie gebruiken voor statistische en enquête doeleinden om een completer beeld te krijgen van onze vrienden/leden.

Uw gegevens worden goed beveiligd bewaard en alleen met derden gedeeld indien u hier toestemming voor hebt gegeven, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang, of indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst.

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor de persoonsgegevens worden verwerkt. Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vindt u hier. Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.

Woont u in het buitenland?

Neem dan contact op met Human Ledenservice via ledenservice@human.nl of +31 88 20 58 058 (tijdens kantooruren)