Op de langste en lichtste dag van het jaar, 21 juni 2015, vindt de eerste editie van Mag het Licht Aan Festival plaats van 12.00 tot 22.00 uur in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Mag Het Licht Aan Festival is hèt zomerse festival voor idealisten en wereldverbeteraars! Met inspirerende filosofie, geestverruimende gesprekken, kunstexposities en veilingen, meeslepend theater en vernieuwende muziek. En dit alles in een van de mooiste locaties in Amsterdam: de zonnige Tolhuistuin.

Vanuit welke waarden geven we vorm aan ons leven en aan de samenleving? Hoe zien we de toekomst? En: welke waarden moeten worden herzien en welke waarden verdienen het om behouden te blijven? Tijdens Mag het Licht Aan Festival denken, doen en dagdromen we samen over de duurzame mens en samenleving.

Met onder andere: live-opnames van Het Filofisch Kwintet, de uitreiking van de Van Praag Prijs aan actrice Adelheid Roosen, een filosofische beleving 'Het Onvermijdelijke Filosofische Lot', filosoof Henk Oosterling, Denker des Vaderlands Marli Huijer, schrijver Wouter Mensink, oud-politicus Boris van der Ham, aanstormend theatertalent Darla Bukvic en winnaar van de Wim Sonneveldprijs van 2014 Flip Noorman.

Wees erbij op 21 juni
Meer informatie en ticketverkoop op: www.maghetlichtaanfestival.nl
Like en volg de facebookpagina www.facebook.com/maghetlichtaan voor de laatste updates!