Het Cinekid Festival 2015 vindt dit jaar plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober voor scholen en aansluitend voor het publiek van zaterdag 17 oktober t/m vrijdag 23 oktober op de Westergasfabriek in Amsterdam. Van 17 oktober t/m 1 november vindt Cinekid op Locatie in 34 filmtheaters door het hele land plaats.

De Vloer Op Jr. is ook dit jaar weer van de partij met De Vloer Op Jr. LIVE! Altijd al een keer op de vloer willen staan met de acteurs van De Vloer Op Jr.? Dan is dit je kans! Na de vertoning van een nog niet uitgezonden aflevering van het nieuwe seizoen wordt er namelijk live geïmproviseerd met het publiek en kunnen jullie de acteurs het hemd van het lijf vragen.

Op woensdag 21 oktober van 14.00-15.00 uur verzorgt Emma Josten de presentatie en op vrijdag 23 oktober van 14.30-15.30 uur is Joost Koning de presentator.

Voor meer informatie en kaarten ga naar de website van Cinekid 

Op zoek naar nieuw improvisatietalent

Op woensdag 21 oktober is het dubbelfeest, want kindercastingbureau Elskes Kast gaat tijdens Cinekid op zoek naar nieuwe improvisatietalenten voor De Vloer Op Jr. 2016! Durf jij mee te doen? Trek je stoute schoenen aan en meld je hier aan voor de masterclass: “Casting De Vloer Op Jr. met Elskes Kast”.