Hoe gaat het sinds de opnames van 'Bad Trip' met Robin?

Wat is de aflevering tof geworden. Deze korte samenvatting van mijn nare ervaring met drugs doet me nogmaals aan deze dag herinneren. Gelukkig komt dit inmiddels niet meer voor en hoeft niemand zich nog zorgen over mij te maken. De feestjes én de daarbij behorende drugs zie ik niet als een slechte tijd uit mijn leven. Het is een tijd waarin ik veel heb geleerd. Vooral dat het super belangrijk is om altijd op te letten. Als ik nu terugkijk naar de prestatiedruk die ik voelde, is deze druk een stuk minder geworden. Niet omdat mijn omgeving is veranderd, hoor. Het komt denk ik door mijn eigen mindset.

Zoals ik al zei heb ik veel geleerd. Zo heb ik ook geleerd dat het helemaal niet de drugs waren die mij rustig hebben gemaakt. Het is juist hoe ik er zelf in stond! Tegenwoordig ga ik gewoon een lekkere wandeling maken, in plaats van direct de hele nacht in een club dansen. Natuurlijk ga ik nog graag de stad in, maar nu gewoon lekker met vrienden en dan drinken we een drankje op z’n tijd. Dit zorgt voor een goede balans in mijn dagelijkse leven én mijn sociale leven. Ook heb ik mijn gitaar weer met alle liefde ontvangen en probeer ik weer verder te gaan waar ik was gebleven. 

Niet alleen de wandelingen en het gitaarspelen maken me ontzettend blij én zorgen voor rust in m’n hoofd, ook zie ik alle mensen waar ik dol op ben weer ontzettend veel. Na het bekijken van het filmpje werd ik eigenlijk gestimuleerd door mijn eigen woorden. Gestimuleerd om weer alles te doen waar ik me goed bij voel én ik let meer op mijn gezondheid. Een feestje overslaan hoort daar automatisch bij, ha ha.

Dankzij de crew van De Locker heb ik dit besef opnieuw gekregen. Ik wist natuurlijk wel dat het eindeloze feesten ooit zou stoppen. Het daadwerkelijke overgaan op actie, liet op zich wachten. Ik ben daarom deze crew ontzettend dankbaar. Voor zowel de interventie, het voorlichten van allerlei andere jongeren én de gezellige dag op de set.