1, 6 en 7 september, 20:00 uur

Inspiratiesessies

Kunnen ondernemers, net als Martin Kniest uit De Wasstraat, duurzame arbeidsrelaties creëren met werknemers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt? Wat komt hierbij kijken en wat kunnen we leren van werkgevers én werknemers? Praat mee tijdens een van de Inspiratiesessies van De Wasstraat.

Begin september trekt HUMAN het land in om online in gesprek te gaan met werkgevers, werknemers en overheden. In drie regionale bijeenkomsten (Overijssel, Utrecht en Noord-Brabant) onderzoeken we de kansen en uitdagingen uit de betreffende provincie. Doel is concrete afspraken maken die resulteren in duurzame arbeidsrelaties tussen werkgevers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Geïnspireerd door succesverhalen uit de regio, zoeken we met de betrokkenen naar duurzame oplossingen.

Martin Kniest is aanwezig bij De Wasstraat Inspiratiesessies

De Inspiratiesessies vinden online plaats. De avonden worden gemodereerd door Jeroen Klinkers van Kale Jakhals Producties, producent van de documentaireserie. Jeroen wordt bijgestaan door Martin Kniest, ondernemer en hoofdpersoon uit De Wasstraat. Daarnaast schuiven iedere bijeenkomst regionale spelers aan, zoals de wethouder, het werkbedrijf, werkgevers en werknemers.

Meld u aan

Wilt u online meepraten of luisteren tijdens een van de Inspiratiesessies? Meld u hieronder aan. Nadat u zich heeft aangemeld houden we u op de hoogte over het exacte programma van de avond.

Nomineer een succesverhaal

Per bijeenkomst worden twee ondernemers/bedrijven uitgelicht, die nu al duurzame arbeidsrelaties aangaan met werknemers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. We zijn op zoek naar deze succesverhalen die als voorbeeld kunnen dienen voor anderen. Kent of bent u zo’n ondernemer?

Over De Wasstraat

De HUMAN-serie De Wasstraat, geproduceerd door Kale Jakhals Producties, is een vijfdelige documentaireserie waarin vijf werknemers en de directeur van een hypermoderne wasstraat in Deventer centraal staan. Het is de plek waar zij zich veilig, gehoord en gezien voelen, maar ook moeten presteren. De serie laat op een positieve manier de veerkracht zien van mensen die hobbel na hobbel trotseren om hun plek te vinden. Naast de persoonlijke portretten, toont De Wasstraat het leven op de werkvloer, conflicten, dilemma's, humor en verbroedering.