Nieuw seizoen

Nieuwe afleveringen van Humans klassieker De Vloer Op, waarin de acteurs op zoek gaan naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of het nu leidt tot hilarische, absurde of ontroerende scènes, het resulteert vrijwel altijd in interessante inkijkjes in de wijze waarop mensen tot morele en ethische keuzes komen.

Zeventiende seizoen
In dit 17de seizoen van het onverminderd populaire improvisatieprogramma neemt een jongere generatie acteurs - mede - het heft in handen.

Nieuweling Fabian Jansen is een van de grote verrassingen. Hij blijkt alle registers te beheersen - van hilarisch tot ontroerend - en dat levert scènes op die je nog lang bijblijven.

Vanaf vrijdag 16 juni 2017, 22.55 uur op NPO 2

Eva Van der Gucht en Fabian Jansen

Ook Yannick van de Velde, die Leopold Witte opvolgde als spelleider van De Vloer Op Jr, debuteert bij de volwassenen. Spannend, maar hij maakt de hoge verwachtingen meer dan waar. Verfrissend, brutaal en vindingrijk.

Samen met de andere jonge acteurs Anna Raadsveld, Sanne den Hartogh, Teun Luijkx, Achmed Akkabi, Gaite Jansen, Nils Verkooijen en Sophie van Winden vormen zij dit seizoen het middelpunt. Het is duidelijk dat ze zich niet zomaar laten wegspelen door hun door de wol geverfde collega's.

Yannnick van der Velden en Sophie van Winden

Wie doen er verder mee?
Pierre Bokma, Nasrdin Dchar, Eva Van der Gucht, Anniek Pheiffer, Margôt Ros, Saskia Temmink, Stefan de Walle en Carly Wijs.

Peter de Baan en Achmed Akkabi

Nieuwsbrief De Vloer Op en De Vloer Op Jr.

Ben je geïnteresseerd in nieuws over het programma?
Wil je weten wanneer de opnames plaatsvinden?
Wil je weten welke acteurs er meedoen?
Of ben je benieuwd naar de uitzenddata?

Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Seizoenen