De Publieke Tribune op NPO Radio 1

Klimaatstudio

In deze speciale en éxtra lange uitzending van De Publieke Tribune spreken Coen Verbraak en Chazia Mourali vanuit de NPO Radio 1 Klimaatstudio in Amersfoort met wetenschappers, experts en de jeugd over wat we zélf kunnen doen om klimaatverandering tegen te gaan.

115. Klimaatstudio

zaterdag 21 oktober, 15:00 – NPO Radio 1

De Publieke Tribune komt met een speciale uitzending vanuit de NPO Radio 1 Klimaatstudio in Amersfoort. De centrale vraag deze dag: wat kun je zelf eigenlijk doen om met klimaatverandering om te gaan? Die vraag bespreken Coen Verbraak én Chazia Mourali deze keer samen, in gesprek met wetenschappers, experts en de jeugd. Welke problemen én oplossingen willen ze aankaarten? Hoe kijken ze aan tegen de acties en protesten die er op dit moment al zijn? En wat doen al die confronterende veranderingen en klimaatscenario's eigenlijk met onze psyche?

Presentatie: Coen Verbraak en Chazia Mourali
Redactie: Noah van Diepen
Eindredactie: Bram Vollaers

De NPO Radio 1 Klimaatstudio in Amersfoort wordt zaterdag gepresenteerd door Jort Kelder, Eric Arends, Chazia Mourali en Coen Verbraak. De uitzending is tussen 13.00-17.00 uur bij te wonen voor publiek, live te luisteren op NPO Radio 1 en ook te volgen via het themakanaal NPO 1 extra.

Met live radio en podcasts, onderzoeken we simpele, praktische, grappige en vernieuwende ideeën van luisteraars om opwarming van de aarde tegen te gaan. Samen met experts van The Green Village (TU Delft) kiezen we dan het koelste idee van Nederland. Doe mee en stuur jouw suggestie in, of kom op 21 oktober langs op het Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort.

Meer informatie vind je op www.nporadio1.nl/klimaatstudio

Reageren?

Mail de redactie op depublieketribune@human.nl

Verdiep je verder