Judith Konijn, maker en presentator

Judith Konijn is onderzoeksjournalist en historica. Ze deed eerder research voor historische documentaireprogramma’s. De laatste jaren werkt ze hoofdzakelijk voor het Human-VPRO-programma Medialogica. Al op de middelbare school raakte ze gefascineerd door de wereld van seks. De taboes, de heimelijke verlangens en de persoonlijke verhalen uit schemerige peeskamers. Om haar nieuwsgierigheid te bevredigen trok ze toen al voor studieprojecten en de schoolkrant naar de Wallen om prostituees, hoerenlopers en strippers te interviewen.

Gian van Grunsven, maker en presentator

Gian van Grunsven is programmamaker en presentator en doet al jaren onderzoek naar seksualiteit. Zo interviewt ze voor haar live talkshow Voorlichting voor Gevorderden tal van deskundigen over seksueel verlangen, voor de serie The Future of Love (ism De Balie) besprak ze de houdbaarheid van romantische idealen en in de voorstelling Sexiety raakt ze de draad zelf ook kwijt. In Bedvogels duikt ze mee de geschiedenis in en probeert ze opvattingen over seksualiteit in andere culturen te doorgronden.

Cristel Sunter, maker en editor

Cristel Sunter is programmamaker bij omroep Human. Als redacteur van het radioprogramma OBA Live raakte ze gefascineerd door moraal: wat vinden wij normaal en wie gaat daar eigenlijk over? Tijdens het maken van Bedvogels kwam ze erachter dat de seksuele moraal misschien wel de meest normatieve is van allemaal. Daarnaast vertelt Cristel graag een verhaal met geluid, een onverdeeld genoegen bij dit onderwerp. 

Botte Jellema, presentator

Botte Jellema is presentator en journalist. Hij werkt voor verschillende radioprogramma’s bij de NPO, voor discussieprogramma’s op podia en maakt vele podcasts. Zo ook Bedvogels. In Bedvogels laat hij zich verrassen door de research die Cristel, Gian en Judith hebben gedaan naar seks. Een onderwerp waar ook hij eindeloos nieuwsgierig naar is.