De participatiesamenleving is niet per se een mislukt ontwerp, vindt Sophie Albers van het Instituut voor Publieke Waarden. We spraken haar over de unieke rol van de mantelzorger, en ze tipt het boek Zorg van Lynn Berger: "Berger schetst helder hoe fundamenteel goede zorg in ons land is." Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren.

Doe mee en win het boek

Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van Zorg - Een Betere Kijk op de Mens van Lynn Berger. Reageer vóór 15 december om kans te maken. Deze winactie is helaas afgelopen. Door mee te doen ga je akkoord met de spelvoorwaarden.


Nog geen vriend van HUMAN? Sluit je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Controleer het hier.

Zorg

Iedereen heeft zorg nodig. Zonder zorg worden kinderen niet groot, zieken niet beter en ouderen niet oud. Maar als zorg zo belangrijk is, waarom zorgen we er dan zo slecht voor?

In een fascinerende zoektocht naar de betekenis van zorg ontdekt Lynn Berger hoe allesomvattend zorg is, maar ook hoe onzichtbaar. Hoog tijd om zorg te zien voor wat het waard is. Hoog tijd voor een betere kijk op de mens.