Hoe kun je met 'storytelling' grip krijgen op je eigen leven? Brainwash sprak schrijver en directeur van het Storytelling Centre Arjen Barel over hoe je door het delen van je eigen verhaal en vooral het luisteren naar een ander een betere wereld kan scheppen. Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van zijn nieuwe boek.

Doe mee en win het boek

Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van Sterker staan met je eigen Verhaal van Arjen Barel. Deze winactie is afgelopen. 

Door mee te doen ga je akkoord met de spelvoorwaarden en privacyverklaring.

Nog geen vriend van HUMAN? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Controleer het hier.

Sterker staan met je eigen verhaal

Met de storytelling methode van Arjen Barel krijg je in vijf stappen inzicht in de betekenis van elke gebeurtenis of situatie in je leven. Arjen Barel ontwikkelde met Sterker staan met je eigen Verhaal een simpele methode van storytelling, die je op elke gebeurtenis of situatie kunt toepassen. Hoe geven we betekenis aan het leven? Zeker op momenten van crisis, zoals een burn-out, het einde van een relatie of het verlies van een baan, is deze vraag cruciaal. Een no-nonsense en eerlijk verhaal over persoonlijke groei.